Top 10: برترین فیلم‌های آخرالزمانی

استاندارد
Top 10: برترین فیلم‌های آخرالزمانی

The Road

The Road

10 سال از فاجعه‌ اسرارآمیزی که بیشتر ساکنان زنده زمین رو نابود کرده می‌گذره، خاکستر چهره زمین رو پوشانده و اندک جمعیت انسانی باقیمانده به زندگی وحشی رو آوردن. پدری (ویگو مورتنسن) به همراه پسرش سعی داره در این دنیای ویرانه و پر از وحشیگری زنده بمونه.
این فیلم پساآخرالزمانی عمیق محصول 2009 که از روی کتاب جاده برنده جایزه پولیتزر نوشته کورمک مک‌کارتی ساخته شده، به زیبایی تلاش معدود انسان‌های باقیمانده برای ادامه حیات در این زمین مرده و عصر وحشیگری نوین رو به تصویر می‌کشه، و بهمون یادآوری می‌کنه که همیشه امیدی هست.

I Am Legend

I am legendمردی با سگش در دنیایی که در اون 90% جمعیت انسانی توسط ویروس‌ دست‌ساز بشر از بین رفته و انسان‌های باقیمانده‌ به هیولاهای آدمخوار تبدیل شدن. رابرت نویل دانشمند ویروس‌شناس (ویل اسمیت)، که در برابر این ویروس مصونیت داره، پس از از دست دادن همسر و دخترش، تصمیم می‌گیره در نیویورک باقی بمونه و تلاشش برای یافتن درمانی برای این بیماری رو ادامه بده.
این فیلم علمی-تخیلی پساآخرالزمانی که هفتمین فیلم پرفروش سال 2007 شد، به زیبایی تنهایی یک مرد سرسخت رو در برابر دنیایی خالی از انسان و هراس‌انگیز و ویران‌شده به نمایش می‌گذاره. اگه هنوز فیلم رو ندیدید – که توصیه می‌کنم حتما ببینید – در نظر داشته باشید که فیلم دو پایان متفاوت داره.

Zombieland

Zombieland
این فیلم کمدی جاده‌ای آخرالزمانی که تا امروز پرفروش‌ترین فیلم با محوریت زامبی‌ها در حوزه آمریکاست، داستان گروه عجیب و نامتعارفی رو دنیال می‌کنه که در آمریکای به تسخیر زامبی‌ها در آمده به تصادف با هم همراه میشن. تضادها و تفاوت‌های اعضای این گروه، جمع اونها رو بسیار جالب توجه می‌کنه و طنز ناب فیلم بدون شک مهم‌ترین عامل موفقیت و جذابیتشه. یکی از نکات جالب فیلم که بهترین سکانس فیلم رو رقم زده، حضور افتخاری بیل موری در نقش خودشه، که به گفته خودش صرف حضور در این فیلم براش مایه افتخاره.

Shaun of the Dead

Shaun of the dead

نبرد یک جماعت دست و پا چلفتی با زامبی‌های آدمخوار. این فیلم آخرالزمانی انگلیسی که سایمون پگ و کاراکتر کمدی خاص و دوست‌داشتنیش رو به دنیا معرفی کرد و به موفقیت عظیم تجاری و هنری هم دست پیدا کرد، می‌تونه طوری شما رو بخندونه که اشک از چشمانتون جاری بشه!

Sunshine

Sunshine

سال 2050؛ خورشید در حال مرگه و اگه این اتفاق بیفته حیات زمینی مورد تهدید جدی قرار می‌گیره. سفینه‌ای که برای حل مشکل به سمت خورشید فرستاده شده ناپدید شده، 7 سال بعد گروه دیگری از دانشمندان و فضانوردان انتخاب میشن تا ماموریت ناتمام سفینه قبلی رو ادامه بدن و خورشید رو دوباره به زندگی برگردونن.
در این فیلم علمی-تخیلی ساخت دنی بویل چندان توجهی به توضیحات علمی دیده نمیشه، ولی اگر این مساله رو نادیده بگیریم یکی از فیلم‌های عالی با محوریت پایان قریب الوقوع دنیاست.

Melancholia

Melancholia
داستان دو خواهر، یکی مالیخولیایی و افسرده و دیگری طبیعی، در برابر رخداد عظیمی که گفته میشه قراره زمین رو نابود کنه: سیاره آبی سرگردانی به نام مالیخولیا با مداری عجیب و غیرقابل پیش‌بینی که در حال نزدیک شده به زمینه.
این فیلم علمی-تخیلی آخرالزمانی دوقسمتی اثر لارس فون تریه که نقدهای مثبتی هم دربافت کرده، با دید روانشناسانه و عمیقی درون شخصیت‌های داستان رو می‌کاوه و واکنش‌هاشون رو در برابر پایان قریب‌الوقوع بررسی می‌کنه.
این فیلم با وجود ریتم کند و فضای افسرده‌کننده‌اش بسیار هنرمندانه، دیدنی و زیباست.

War of the Worlds

War of the Worlds

این فیلم به کارگردانی استیون اسپیلبرگ و بازی تام کروز که بر اساس رمانی به همین نام از نویسنده به‌نام ژانر علمی-تخیلی، اچ. جی. ولز ساخته شده، از بین فیلم‌های اسپیلبرگ از بهترین‌هاست.
دنیا مورد حمله موجودات بیگانه‌ای بسیار پیشرفته‌تر از انسان‌ها قرار گرفته و ری فریر (تام کروز) در این دنیای از هم پاشیده و رو به پایان، تمام تلاشش بر اینه که بچه‌هاش رو به بوستون و به کنار مادرشون برسونه. این فیلم هر چی که از یه فیلم خوب آخرالزمانی انتظار داشته باشید رو به بهترین شکل ممکن داره، شور و هیجان، فاجعه، درام، و صحنه‌های نفس‌گیر.

Knowing

Knowing

در سالگرد افتتاح مدرسه، کپسول زمانی که حاوی نوشته‌های دانش‌آموزان 50 سال پیشه باز میشه و به هر شاگرد برگه‌ای داده میشه، ولی برگه‌ای که به کیلب – کاراکتر نوجوان فیلم – می‌رسه غیرقابل فهمه چون زنجیره‌ای از اعداده. موضوع برای پدر کیلب، جاناتان (نیکلاس کیج) که استاد دانشگاه در رشته اخترفیزیکه جالب میشه، و با پی‌گیری موضوع متوجه میشه که در این زنجیره اعداد پیش‌بینی تاریخ فجایع آینده نهفته‌اس، آینده‌ای که به زودی از راه می‌رسه …
این فیلم که توسط الکس پرویاس کارگردان کم‌کار ولی کاردرست کارگردانی شده، به خوبی تونسته رمز و راز و پیچش‌های داستانی رو در قالب یک فیلم آخر‌الزمانی مهیج و جذاب بگنجونه، فیلمی که دیدنش نه فقط برای طرفداران ژانر علمی تخیلی که برای طیف وسیعی از فیلم‌بین‌ها لذت‌بخش خواهد بود.

2012

2012

سال 2012 و پیش‌بینی‌های بحث‌انگیز درباره پایان جهان، و سرانجام تحقق این پیشگویی‌ها: صفحات تکتونیکی در دل زمین به حرکت درمیان و باعث وقوع زمین‌لرزه‌های شدید و گسترده در سرتاسر کره زمین میشن و شهرها یکی یکی از بین میرن و قاره‌ها به دل آب فرو میرن. نویسنده‌ای به نام کرتیس جکسون (جان کیوزاک) به همراه خانواده‌اش در سفری نفس‌گیر و سرشار از هیجان تلاش می‌کنند که راهی برای رسیدن به ساحل امن پیدا کنند.
این فیلم مهیج بسیار پرهزینه و پرفروش که سومین ساخته آخرالزمانی کارگردان رولند امریش ه، با اینکه نقدهای متفاوتی از طرف منتقدین دریافت کرد، به نظر من یکی از بهترین و لذت‌بخش‌ترین فیلم‌های این دسته است. جلوه‌های ویژه فوق‌العاده تاثیرگذار و حرفه‌ایه و در عین حال به خوبی در دل فیلم جا افتاده و در خدمت فیلم قرار گرفته بدون اینکه داستان رو تحت‌الشعاع قرار بده. این فیلم نشون میده که حتی یک فیلم کاملا تجاری هم می‌تونه خوش‌ساخت و دیدنی باشه و لحظات خوشی رو برای بینندگان رقم بزنه.

The Day After Tomorrow

The Day After Tomorrow

بازم یک فیلم آخرالزمانی از رولند امریش، که ثابت کرده توانایی خوبی در ساخت این قبیل فیلم‌های گیشه‌ای ولی جذاب داره. این‌بار این گرمایش جهانیه که کار دست بشر میده: ترس دیرین دانشمندان محقق میشه و گرمایش تدریجی به ظهور ناگهانی عصر یخ بعدی منجر میشه. جک هال (دنیس کوید) ناچار میشه برای نجات پسرش (جیک جیلنهال) که در دل طوفان اسیر شده به نیویورک بره.
فیلم قابل پیش‌بینیه و از نظر فیلم‌نامه و پی‌رنگ نکته قابل ملاحظه‌ای نداره، از نظر علمی هم امکان‌پذیر نیست، ولی اینا باعث نمیشه که با دیدنش لذت یک تجربه ناب و پرهیجان رو تجربه نکنید.

این لیست رو فقط از بین فیلم‌هایی که روی پایان جهان در زمان حال، آینده نزدیک یا گذشته نزدیک تمرکز داشتند انتخاب کردم و مواردی با موضوع جوامع پساآخرالزمانی رو در نظر نگرفتم. برای همین هم فیلم‌هایی مثل میتریکس، Equilibrium، 12 Monkeys، Blade Runner، They Live و بسیاری فیلم‌های خوب پساآخرالزمانی دیگه در لیست نیستن.

یک پاسخ »

  1. چرا «این نایم»رو نگفتی.البته نمیدونم دقیقا آخرالزمونی حساب میشه یا نه ولی با این که فیلم متوسطی بود من خیلی باهاش حال کردم.اصلا 15 تا 20 دقیقه اول فیلم فوق العاده بود ولی هرچی رغت جولوتر آبکی تر شد.
    از بین این فیلمایی که عاشق»زامبی لند»دم و سوال اصلی ذهنم شباهت زیاد «اما استون» و اون دختره که تو «این تایم» است که اسمش «آماندا سیفورد»فکر کنم و تلفظش رو نمیدونم..است

    • خواهش ^^
      In Time فیلم نسبتا خوبی بود، منم از اوایلش و ایده اش خیلی خوشم اومد هر چند کم کم افت کرد. ولی فیلم آخرالزمانی نیست همونطور که خودت گفتی، چون دنیا در معرض خطر به پایان رسیدن قرار نداره و خطر عظیمی بشریت رو تهدید نمی کنه. به فیلمهایی مثل In Time که در جوامع پیشرفته‌ای می گذره که مردم از شرایط ناراضی هستند فیلمهای دیستوپیایی یا پادآرمان‌شهری گفته میشه: http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%A7%D8%AF%D8%A2%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D8%B4%D9%87%D8%B1
      راستی برای اینکه تلفظ صحیح اسم افراد مشهور رو متوجه بشی می تونی از این سایت استفاده کنی: http://inogolo.com/pronunciation
      خودم هم از اینجا استفاده می کنم.

  2. پوف! سان-ساین مطمئنا یکی از فیلم های لیست تاپ-تن منه! و به دلایل ناشناخته ای من باهاش زندگی کردم! بعضی از سکانسهاش واقعا بینظیره، یک صحنه ش برم فراموش نشدنیه، اونجایی که فرمانده که برای تعمیر محافظ حرارتی رفته بود، بیرون از سفینه گیر افتاد و پزشک سفینه که عاشق نور خالص شده بود توی آخرین ثانیه های عمر فرمانده، با صدای بلند روی موسیقی اون سکانس فریاد می زد: «وات دو یو سی؟» بنظر من هم توی گشه هم توی نقدها در موردش کم لطفی شد!
    جنگ دنیاها رو دوست نداشتم. شاید تنها اثر اسپیلبرگ ه که دوست ندارم اونم فقط به این دلیل که هروقت اسپیلبرگ توی کارهاش به آسمون نگاه می کرد، نگاهش پر از محبت و دوستی و بدون ترس بود، اما توی این فیلم؟ اون راه دیگر رو رفت!

    • به نظر منم در حق سانشاین کم لطفی شده. فکر کنم از اون دست فیلمهاییه که مردم یا خیلی خوششون میاد یا اصلا نمی پسندن.
      در مورد اسپیلبرگ، حرفت برام جالب بود چون اتفاقا به نظر من نگاهش توی این فیلم هر چند خیلی خشن ولی واقع بینانه تر از بقیه فیلمهای بیگانه ایشه و منم به همین دلیل از این خوشم میاد و از بقیه نه. ای تی و برخورد نزدیک و AI از نظر نگاهشون به بیگانه ها و دید فوق العاده خوش بینانه شون یه کم تو مایه های افسانه پریان هستند. ولی خب از نظر کلی همه فیلمهای خوبی هستن و بحث سلیقه و دیده فقط.

  3. توی این لیست به فیلم شان آو ز دد علاقه خاصی دارم، کلا سایمون پگ و رفیقش رو خیلی دوست دارم، برای 2013 هم با همون کارگردان شان آو ز دد و هات فاز این فیلم رو دارن که به قیافش می خوره آخرالزمانی باشه، البته مطمئن نيستم http://www.imdb.com/title/tt1213663/?mode=desktop

    • منم شیفته خل بازی های گاگولانه سایمون پگم :دی
      آره این فیلم هم ظاهرا آخرالزمانیه و سومین فیلم از سه گانه Shaun of the dead هست. باید فیلم خوبی باشه.

  4. Top10 خوب و جالبی بود. روز استقلال هم می تونست به جای روزی پس از فردا باشه و به نظرم قشنگ تر از این فیلم هست. البته از نظر داستانی به هم ربطی ندارند اما کلا از نظر خوش ساخت بودن «روز استقلال» بهتر بود. ولی سلیقیه ایه دیگه. شاید از روز استقلال ویل اسمیت عزیز خوشت نیومده. حداقل میتونست جای زامبی لند باشه. :دی

    اما درباره آخر الزمان:
    من کاری به مسائل و بحث هایی که مراجع و روحانیون شیعه پیش می کشن مبنی بر پایان دنیا بعد از ظهور امام زمان و بعد از حکومت امام مهدی ندارم. دلم هم نمی خواد واردش بشم و رد یا قبولش کنم. اما بر مبنای یک استدلال و مدرک قوی می دونم که اگه قرار باشه یه روزی دنیا نابود بشه و نسل بشر منقرض (که قطعا چنین اتفاقی رخ خواهد داد طبق آیات مقدس قرآن)، هیچ بنی بشری از تاریخ دقیق اون روز خبر نداره و باخبر نخواهد شد! یعنی طبق این مدرک ثابت میشه که هیچکس غیر از خدا تاریخ قیامت و نابودی کره زمین رو نمی دونه:
    دو آیه آغازین سوره «قیامت» در قرآن به روشنی بیان می کنه که هیچکس تاریخ دقیق پایان دنیا رو نخواهد فهمید و نمی دونه. البته مدارکی مبنی بر به پایان رسیدن دنیا و آمدن قیامت در آیات قرآن به خصوص جزء سی ام آن بسیار زیاده.
    این اخبار هم که می شنویم یه عده شایعه می کنند فقط برای سوء استفاده و کسب درآمد از تبلیغات ه. و نمی دونند با این تبلیغات و پول دوستی ها چه فاجعه ای علیه بشر بوجود آوردند. خیلی ها به خاطر مساله دیروز و پایان دنیا خودکشی کردند!! 😦

    نشانه های پایان جهان و قیامت در قرآن:

    1. ظهور دود در آسمان «فارتقب یوم تاتی السماء بدخان مبین»/ سوره دخان (آیه 10).
    2. دمیده شدن صور/ نفخه مرگ «و نفخ فی الصور فصعق من فی السموات و من فی الارض…»/ سوره زمر (آیه 68)
    ترجمه آیه: و در صور دميده می ‏شود پس هر كه در آسمانها و هر كه در زمين است بيهوش درمیافتد مگر كسى كه خدا بخواهد سپس بار ديگر در آن دميده می شود و بناگاه آنان بر پاى ايستاده می ‏نگرند.
    «فاذا نفخ فی الصور نفخه واحده و حملت الارض والجبال فدکتا دکه واحده/ فَيَوْمَئِذٍ وَقَعَتِ الْوَاقِعَةُ»/ سوره حاقه (آیات 13 و 14 و 15)
    ترجمه: پس آنگاه كه در صور يك بار دميده شود (۱۳)

    و زمين و كوه‏ها از جاى خود برداشته شوند و هر دوى آنها با يك تكان ريز ريز گردند (۱۴)

    پس آن روز است كه واقعه وقوع يابد (۱۵)

    3. تاریک شدن خورشید، ماه و ستارگان/ سوره تکویر
    آیات 1 تا 17 سوره تکویر:

    به نام خداوند رحمتگر مهربان

    آنگاه كه خورشيد به هم درپيچد (۱)

    و آنگه كه ستارگان همگی ‏تيره شوند (۲)

    و آنگاه كه كوهها به رفتار آيند (۳)

    وقتى شتران ماده وانهاده شوند (۴)

    و آنگه كه وحوش را همگی ‏گرد آرند (۵)

    درياها آنگه كه جوشان گردند (۶)

    و آنگاه كه جانها به هم درپيوندند (۷)

    پرسند از آن دخترك زنده به‏ گور (۸)

    به كدامين گناه كشته شده است (۹)

    و آنگاه كه نامه‏ ها زهم بگشايند (۱۰)

    و آنگاه كه آسمان زجا كنده شود (۱۱)

    و آنگه كه جهنم را برافروزانند (۱۲)

    و آنگه كه بهشت را فرا پيش آرند (۱۳)

    هر نفس بداند چه فراهم ديده (۱۴)

    نه نه سوگند به اختران گردان (۱۵)

    [كز ديده] نهان شوند و از نو آيند (۱۶)

    سوگند به شب چون پشت گرداند (۱۷)

    سوگند به صبح چون دميدن گيرد (۱۸)

    و همچنین نشانه های دیگری مثل: شکافتن کرات، زلزله شدید «اذا زلزلت الارض زلزالها¤ واخرجت الارض اثقالها»، فروپاشی کوه ها «یوم ترجف الارض و الجبال»/.«و حملت الارض والجبال»/«و تسیر الجبال سیرا»، «فدکتا دکه وحده»، «و کانت الجبال کثیبا مهیلا»، «و کانت الجبال کثیبا مهیلا»:
    فروپاشی کوه هایی که به طور طبیعی بر اثر زلزله شدید زمین حاصل می شود، خود طی مراحلی انجام می پذیرد:

    الف. زمین و کوه ها به شدت می لرزد.

    ب. از جا کنده می شود.

    ج. به حرکت درمی آید.

    د. درهم کوبیده می شود.

    هـ. به صورت توده ای از شن های متراکم درمی آید.

    و. پس از متراکم شدن، به ذرات کوچکتری تبدیل شده، به صورت گردوغباری پراکنده می شود.

    ز. غبارهای پراکنده به شکل پشم های حلاجی شده که با تندباد حرکت کند و تنها رنگی از آنها در آسمان دیده شود درمی آید: «و تکون الجبال کالعهن المنفوش.»

    ح. سرانجام از کوه ها شبح یک سراب در بیابان خشک باقی می ماند: «و سیرت الجبال فکانت سرابا» و با از بین رفتن کامل کوه ها ناهمواریهای زمین از بین می رود: «فیذرها قاعا صفصفا¤ لا تری فیها عوجا و لا امتا.».

    و در آخر دگرگونی دریاها!

    پی نوشت 1: این پست بیشتر جنبه اطلاع رسانی و روشنگری در راستای قیامت و پایان دنیا داشت و هرگز یک پست نصیحت گرایانه توأم با احساسات تعصبی/ مذهبی نیست. این دیدگاه قرآن و کلام خدا درباره پایان جهان بود و بس. امیدوارم مفید واقع شده باشه. 🙂

    پی نوشت 2: درود بر مخترع و موسس wordpress که این همه فضا برای کامنت گذاری در اختیار کاربران قرار داد! :دی

    • چرا اتفاقا هم از ویل اسمیت خوشم میاد هم از روز استقلال و شک هم داشتم که به جای مورد آخر توی لیست بذارمش، ولی چند روز پیش اتفاقا دوباره دیدمش و نظرم عوض شد 😀 جای زامبی لند رو که هرگز نمی تونه بگیره :دی
      بعد هم اینکه ممنون بابت این اطلاعات مفید ^_^ واقعا هم وردپرس خیلی دست و دل بازه :دی
      در مورد آخر الزمان، جای بررسی داره که چه افرادی و به چه دلایلی از همچین شایعه پراکنی هایی سود می برن که اینطور مردم ساده دل رو به بازی می گیرن. ولی از طرف دیگه اینم جای بررسی داره که چرا عده ای از مردم انقدر مصرانه میخوان این شایعات رو باور کنن و هر چی براشون دلایل علمی آورده میشه بازم روی حرف خودشون پافشاری می کنن. به نظر من مشکل اصلی در نبودن آگاهیه وگرنه این حرفها در حد شایعه باقی می موند و این همه بازارش داغ نمیشد.
      در مورد خودکشی هم، کسی که انقدر ضعیف و نادانه که به خاطر همچین مساله ای بخواد خودشو بکشه، همون بهتر که خودشو بکشه. چون اگه واقعا آخر الزمان میشد هم از دو حال خارج نبود، یا در جا می مردیم یا زنده می موندیم و در یه شرایط سخت گیر می افتادیم، که خب میشد اون موقع هم خودمونو بکشیم. اینجور آدما فقط دنبال بهانه می گردن که از زندگی و مشکلاتش فرار کنن، شایدم دنبال جلب توجه و همدردی. بین ایرانیها هم کم ندیدم که هر جا بحث آخرالزمان میشد می گفتن کاش دنیا به پایان برسه و بمیریم و راحت بشیم! واقعا حرفی برای اینجور آدما ندارم غیر از اینکه یکی بخوابونم زیر گوششون و بگم یا مرد باش و زندگی کن، یا شجاع باش و خودتو بکش. ولی حرف مفت نزن!
      خونم به جوش اومد :دی

    • من روز استقلال رو خیلی وقت پیش دیدم. شاید حدود 8 سال پیش. احتمالا اگه دوباره الان ببینم، مثل تو نظرم درباره اش عوض بشه. با در نظر گرفتن این نکته که به سلیقه شما اعتماد دارم، دیگه نمی بینمش.
      خواهش می کنم. همیشه قرآن در همه حال راهنمای انسان بوده و چه بسیار آموزه ها و راهنمایی ها برای زندگی این دنیا و سعادت اخروی انسان که در قرآن آورده شده و ما ازشون غافلیم.
      آره نبود آگاهی، جهل و نادانی دلیل این فجایع و بدبختی هاست. البته اینم حساب کن که خیلی از اینایی که خودکشی کردند نوجوان و ترسو بودند که بیشترشون هم یا پدر و مادر و خانواده نداشتند که راهنماییشون کنه یا خانواده هاشون هم کم سواد یا بی سواد بودن و نمی تونستند بچه هاشون رو راهنمایی کنند و شاید خودشون هم خودکشی کرده باشن. در هر حال جهل عامل بدبختی ماست. ولی اگه آخر الزمان میشد با این آیات قرآن که خدا فرموده، قطعا کسی زنده نمی موند که بخواد تو شرایط سختی بعدش زنده بمونه و بعد خودشو بکشه. همون لحظه ای که اسرافیل فرشته به دستور خدا در صور (شیپور) خودش بدمه، اونقدر این صدا بلند، کشنده و مرگباره که دیگه لازم نیست کوه ها به حرکت دربیان یا زلزله شدیدی بوجود بیاد تا تمام انسانها از بین برن. با در نظر گرفتن این مطلب که صدای صور یه صدای عادی با فرکانس های معمول و تعریف شده زمینی نیست و نمیشه در هیچ پناهگاهی ازش محفوظ ماند.
      موافقم باهات که یه عده هم نه از سر جهل که به خاطر نداشتن اراده و نداشتن قدرت تحمل در برابر سختی های زندگی این مسائل رو بهانه می کنند و به زندگیشون پایان می دن. چه بد عذابی در انتظارشونه!!
      در مورد سیلی زدنت هم: مزن بر سر ناتوان دست زور که روزی درافتی به پایش چو مو. 😀
      ولی جدای از شوخی آدم باید با اینجور افراد خیلی حرف بزنه و آگاهشون کنه. خدا به انسان در این دنیا اختیار تام داده و این اختیار رو داده که حتی بتونه خودشو بکشه. اما در قرآن هم گفته که هرکسی مرتکب قتلی بشه و یا خودش رو به قتل برسونه و بکشه، به بدترین عذاب در دنیای پس از مرگ گرفتار میشه. عذابی که روزی هزار بار آرزو می کنه تا دوباره به دنیا برگرده و در همون شرایط به قول خودش سخت زندگی کنه؛ که البته خیلی دیر شده…

    • نه بابا نگفتم که نظرم در مورد روز استقلال به کل عوض شد! اتفاقا بد هم نبود ولی قدبما که دیده بودم بیشتر خوشم اومده بود 😀
      در مورد خودکشی هم، اون ناتوان که میگی درباره بعضیها درسته، اونایی که افسردگی دارن و خودکشی می کنن شاید واقعا دست خودشون هم نباشه، من اونا رو نمیخوام بزنم :دی ولی اونایی که همش حرف خودکشی رو می زنن و تهدید می کنن، ولی عملی نمی کنن یا طوری خودشون رو می کشن که نجات داده بشن، و اونایی که از سر جهل و ترس خودشونو می کشن به جای اینکه برن 4 تا مقاله بخونن، من با اون دسته بعدا صحبت خصوصی دارم 😀

  5. سلام
    من خودم زیاد به فیلم سینمایی علاقه ای ندارم چون بنظرم شرح جزییات ضروری ی اتفاق رو نمیتونه تو تایم خودش جا کنه و طرفدار سریال هستم

    بنظرم سریال walking dead و fear the walking dead
    سریال های خوبی هستن در باره آخر الزمان و طرفدارشونم فیلم های زامبی رو دوس دارم خیلی زیاد به شما این دو تا رو پیشنهاد میدم مخصوصا walking dead

    • سلام. بله منم واکینگ دد رو دنبال می کنم. هرچند به نظرم خیلی افت کرده ولی بازم از سریالهای خوبه. fear the walking dead رو هم می بینم ولی به نظرم چندان خوب نیست.
      توی ژانر کمدی آخر الزمانی هم سریال the last man on earth سریال خیلی جالبیه.

  6. سلام دوستان من خودم علاقه زیادی به فیلم های بلایای طبیعی دارم تا حالا هم فیلم های the day after tomorrow,knowing,geo deiser(اگه اشتباه ننوشته باشم),the impossible,san andreas,2012وهمچنینgeostormرو دانلود کردم اگه میشه چنتا فیلم دیگه درباره بلایای طبیعی که زمین باهاش مواجه میشه نام ببرید

  7. بازتاب: انیمیشن آخرالزمانی Disturbed - دیدچه

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s